2010. december 1., szerda

KEDVES OLVASÓ!

Eltelt egy év, ismét nyakunkon egy újabb filmes díjszezon. Ezen a blogon az ezzel kapcsolatos legújabb hírekkel, filmkritikákkal, bevételi adatokkal, vak - és kevésbé vak - tippekkel szolgálok majd az elkövetkező hónapokban.
A szezon első fontos díjait a National Board of Review (NBR) hirdeti ki holnap. Hagyományosan ez az esemény a díjszezon hivatalos nyitánya,  az elmúlt évekből kiindulva az  NBR győztesei szinte mindig eljutnak legalább az Oscar jelölésig, így érdemes szem előtt tartani az általuk az év legjobbjának kikiáltott művészeket.
Vajon melyik film lesz idén az Akadémia kedvence? Oscar-díjas lesz-e végre Colin Firth és Annette Bening ?  Elismeri-e végre a szakma az elmúlt évek kiemelkedő íróit és rendezőit (David Fincher, Peter Weir, Mike Leigh, Alejandro Gonzalez Inarritu, Darren Aronofsky, Christopher Nolan) ?
Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ az elkövetkező 3 hónapban. Szívből remélem , hogy érdeklődéssel, vérbeli 'filmeshez' méltó lelkesedéssel követitek majd a híreket, eseményeket ebben az izgalmas időszakban.

Now let the game begin !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése